Menu

Coorg Conservatory

Categories
  • No categories

 

The Coorg Conservatory – Installation Design


 

Client: Vivanta by Taj, Madikeri, Coorg

Agency: Thatz it Pvt Ltd

Project: Located in the dense tropical rainforest of Coorg, Vivanta by Taj had a small hut that needed to be converted into a conservatory representing Coorg culture. For this task, the curators went on a countryside expedition to find old houses, architecture, artefacts and other information about the region. Post that, the content and design was visualised and the restoration work was implemented. The inside space was then converted to a museum with various content designed by our Design team. Hand made illustrations, painting, photo frames and so on were specially crafted for the same. 

PanelPro Specialist:  Pranali Daundker & Sachindra Puthran – Curator

Power of 4 team:  Design

 

Thatzit
Share